kazanclireklam.com

12/6/2008 · Kategori: Genel

Bir arkadaşımın verdiği bilgilerle bir yer keşfettim. Sözde sorulan bütün sorulara doğru cevap veren bir site varmış. Herşeyi biliyormuş. Hatta şu anda üye alımları durdurulmuş açılması bekleniyormuş. Adınız, yaşınız, oturduğunuz yer, eski sevgilinizin ismi, ... ve daha nice soruyu sorun tak tak cevap veriyormuş.

Türkçesi de olduğundan ingilizce soru sormalıyız diye kendimizi kasmaya da gerek yokmuş. Peki hayrına mı yapılıyor? Tabii ki hayır, aptal bir websitesine soru sorucam diye 150 $ vermeliymişim. Sonra -zaten bana bildiklerimi söyleyen- siteye bakıp şaşırmalıymışım. Kafanızda bir fikir oluşsun diye sitenin adresini de veriyorum.

www.peteranswers.com

Sakın bu tip şeylere kanıp paranızı havaya savurmayın.

EkleBunu Sosyal Paylaşım Butonu

Kalıcı Bağlantı Yorum (2) Yorum yaz! Arkadaşına Gönder!

2 yorum yazılmıştır

Yazan:zenxbilgi | Tarih: 2008-07-09 01:07:02
Konu: ..

inanılması güç ama böyle birsey gerçekten var. burası için üye olanlar da mevcut. Hatta ne yazıkki bilgiyi aldığım arkadaşta deli gibi üye olmak isteyenler arasında. Banada kanıtlayacakmış Peter'in herşeyi bildiğini.

Bağlantı »

Yazan:kutsaltoprak | Tarih: 2008-06-30 01:28:08
Konu: SLM

MERHABALAR GERÇEKTEN BÖYLE BİR ŞEY VAR MI VARSA BİLE BURAYA PARA VERİP DE ÜYE OLANLAR VAR MI MERAK ETTİM DOĞRUSU
GÖRÜŞMEK ÜZERE

Bağlantı »


Internet Blogs - BlogCatalog Blog Directory Top Blogs